12/3-20 Two Hands Barossa Australien Winemakers Kanalen

 12-03-2020 |  19:00

Two Hands Barossa Australien Restaurant Kanalen

DKK 995,00
Pr. Billet

Smageprogram

Smag vinene fra en af Australiens allerbedste producenter, stifterne af Two Hands Wines, og få serveret en nøje tilpasset 5- retters menu til de spændende vine, vi skal smage denne aften. Michael Twelftree og Richard Mintz stiftede i 1999 Two Hands Wines. Deres ambition dengang var, og er stadig, at demonstrere diversiteten i australsk vin ved at fremhæve regionale karakteristika og at lade frugten være det vigtigste udtryk i Two Hands vinene. Kvalitet uden at gå på kompromis er filosofien, der driver alle beslutninger hos Two Hands uanset, om det drejer sig om selektering af druer og egefade, valg af præsentation, kunderelationer mv. Lige fra begyndelsen har Two Hands vundet talrige anprisninger nationalt som internationalt, ikke mindst da Robert Parker allerede i 2004 betegnede Two Hands som; "...the finest negociant operation south of the equator". På Wine Spectator´s Top 100 Wines of the year, har Two Hands været repræsenteret 10 år i træk.. Vi har i samarbejde med Restaurant Kanalen sammensat en menu hvor mad og vin går op i en højere enhed! Det traditionelle fransk-danske køkken hersker her med et moderne tvist.

Menu

1 ret

2017 Brave Faces Grenache Shiraz Mataro Two Hands

2018 Sexy Beast McLaren Vale Cabernet Sauvignon Two Hands

2. Ret

2018 Angel´s Share McLaren Vale Shiraz Two Hands

2018 Gnarly Dudes Barossa Valley Shiraz Two Hands

3. ret

2016 Max´s Garden Heathcote Shiraz Two Hands

2016 Lily´s Garden McLaren Vale Shiraz Two Hands

4 ret

2016 Charlie´s Garden Eden Valley Shiraz Two Hands

2016 Bella´s Garden Barossa Valley Shiraz Two Hands

5. Ret

2016 Coach House Block Single Vd Barossa Shiraz Two Hands

 

 

 

Restaurant Kanalen

Wilders Pl. 2
1403 København
Danmark

Bemærk

  • Af hensyn til bordplanen, er det vigtigt, at deltagere som ønsker at sidde samlet, også bestiller samlet. Stærkt begrænset antal pladser. Der tages forbehold for ændringer i smageprogrammet.
  • Købte billetter refunderes ikke, heller ikke ved udeblivelse fra arrangementet. OBS! Du bedes printe billet ud fra PDF filen, der fremsendes ikke printet billet.
  • Restauranten kan vælge at sætte flere gæster sammem ved større borde, afhængig af reservationerne.

Two Hands - forskelligheden i Australiens vine

Two Hands blev stiftet af Michael Twelftree og Richard Mintz i 1999. Målet var den gang som nu at man ville demonstrere forskelligheden i Australiens vine ved at opkøbe druer fra de bedste dyrkere i de bedste vindistrikter. Vinificeringen tager man sig selv af - på den måde kun man sikre sig at druerne behandles tilstrækkeligt nænsomt, og f.eks. at aromaens fine facetter ikke overdøves af overdreven fadlagring.

Altid ekstraordinær kvalitet

Two Hands' vine er meget karakterfulde og meget forskellige. Twelftree og Mintz overlader intet til tilfældigheder. Selvom de ikke selv dyrker druerne, er de i tæt dialog med dyrkerne, som aflønnes for druernes kvalitet, og altså ikke for mængden af druer. Man tilstræber ikke en "hus-stil" men tværtimod kun at få mest muligt ud af druerne hvert år. Derfor kan vinene stilmæssigt svinge fra år til år, men kvalitetsmæssigt er de er altid ekstraordinære!

Den sydlige halvkugles bedste ifølge Robert Parker

Man skal lede længe et så anmelderrost vinforetagende, som Two Hands. Robert Parker kalder dem for "den sydlige halvkugles bedste negociant". Vingården har haft hele otte (!) vine med i Wine Spectators top 100- liste. James Halliday, Australiens førende vinguru, tildeler Two Hands de maksimale 5 stjerner og prædikatet outstanding". Hertil kommer et hav af ratings højt oppe i 90'erne i stort set alle toneangivende vinmedier.

Serierne

Showroomserien forhandles officielt kun i Australien ved stalddøren, men vi har kæmpet hårdt for at få enkelte af disse vine - lige nu har vi: For Love or Money Pictureserien er de enkelte druer fra forskellige områder - etiketten og vinens navn giver et hint om udtrykket i vinen: Angel's Share, Brave Faces, Brilliant Disguise, Fields of Joy, Gnarly Dudes, Sexy Beast, The Wolf og Bad Impersonator. Gardenserien udtrykker det bedste Shiraz fra seks forskellige områder i Australien - Bella's Garden(Barossa Valley), Harry & Edward's Garden(Langhorne Creek), Lily's Garden(McLaren Vale), Max's Garden(Heathcote), Samantha's Garden(Clare Valley) og Sophie's Garden(Padthaway). Single Vineyardserien er terroirvine og viser således de enkelte marker og druers formåen; Barney's Block, Coach House Block, Yacca Block og Secret Block Flagshipserien er det absolut bedste, som Two Hands kan præsterer - det drejer sig om vinene: Aerope, Aphrodite og Ares. Twelftreeserien er en række eksklusive vine, der håndlaves af Michael Twelftree selv i meget små portioner - typisk kun 1000-2000 fl. pr. vin. Indtil videre fører vi Greenock Ebenezer.

Flest antal vine på Barossa super 100 Classification liste

Ingen anden producent har så mange vine på på Barossa super 100 Classification-listen som er en rangliste over de 100 bedste vine i Barossa. Intet mindre end 8 vine er rpæsenteret: My Hands Shiraz, Holy Grail, Secret Block, Yacca Block, Windmill Block, Ares Shiraz, Aerope Grenache og Aphrodite Cabernet Sauvignon.: