Strandveld er Afrikas sydligst beliggende vingård og er grundlagt i 2001. Vingården ligger på Kap Agulhas, den sydligste spids af Afrika i et område kaldet Elim, som går direkte ud til der hvor Atlanterhavet og Det Indiske Ocean slås mod de kolde vandmasser fra det Sydlige Ishav og vinene har derfor en utrolig friskhed og sprødhed. Strandveld ejes af en gruppe venner og vinelskere, der drømte om at lave unik kvalitet på den Sydligste spids af Afrika.

Strandveld Vineyards - Afrikas sydligste vingård

Strandveld er Afrikas sydligst beliggende vingård og er grundlagt i 2001. Vingården ligger på Kap Agulhas, den sydligste spids af Afrika i et område kaldet Elim, som går direkte ud til der hvor Atlanterhavet og Det Indiske Ocean slås mod de kolde vandmasser fra det Sydlige Ishav og vinene har derfor en utrolig friskhed og sprødhed.  Strandveld ejes af en gruppe venner og vinelskere, der drømte om at lave unik kvalitet på den Sydligste spids af Afrika.

First Sighting - terroir og et ekstremt klima

First Sighting navnet er en hyldest til den portugisiske opdagelsesrejsende Bartholomeu Diaz, der var den første der i 1488 opdagede Kap Agulhas og dermed søvejen til Indien syd om Afrika. Winemaker Condrad Vlok beskriver First Sighting som vine, der afspejler områdets meget specielle klimatiske forhold med masser af kølig blæst fra 2 oceaner, Atlanter havet og det Indiske Ocean, som modsvarer de varme vinde fra det Afrikanske kontinent. Det giver druerne er perfekt lang og harmonisk vækst.

Vine fra Strandveld Vineyards


Ingen resultater