Denne legendariske tyske producent blev grundlagt i 1660. Vingården er beliggende i Mittelmosel og råder over en perlerække af berømte vinmarker. Gennem tiderne har vingården fået topkarakterer af alverdens vinanmeldere, således op til 99P hos Robert Parker. Vi har startet med at importere de vine fra famlien Selbach-Oster som hedder Selbach. Det er value-for-money vine som er drikkeklare ved frigivelse. Druerne til disse vine er dels Selbach-Osters egne druer, dels druer som Selbach køber af nabovinbønder.

Weingut Selbach-Oster, en tysk legende
Denne legendariske tyske producent blev grundlagt i 1660. Vingården er beliggende i Mittelmosel og råder over en perlerække af berømte vinmarker i Bernkasteler Badstube, Graacher Domprobst, Wehlener Sonnenuhr, Zeltinger Schlossberg o.a. Genne tiderne har vingården fået topkarakterer af alverdens vinanmeldere, således op til 99P hos Robert Parker.

Selbach vinene
Vi har startet med at importere de vine fra famlien Selbach-Oster som hedder Selbach. Det er value-for-money vine som er drikkeklare ved frigivelse. Druerne til disse vine er dels Selbach-Osters egne druer, dels druer som Selbach køber af nabovinbønder. 

 

Vine fra Selbach-Oster


KUN
DKK 79,95

pr. fl. v/12 flasker