Det gamle hæderkronede Bourgognehus Nuiton-Beaunoy ejes I dag af Caves des Hautes Côtes, der er ikke mindre end 115 vinbønder bag Caves des Hautes Côtes og de ejer tilsammen 520 hektar, så diversiteten er stor. Det bedste fra disse marker sælges under Nuiton- Beaunoy etiketten.

Nuiton-Beaunoy ? et hæderkronet Bourgognehus

Det gamle hæderkronede Bourgognehus Nuiton-Beaunoy ejes I dag af Caves des Hautes Côtes, et moderne kooperativ beliggende på Route de Pommard i Beaune, Bourgognes vinhovedstad, hjemsted for bl.a. det verdensberømte Hospice de Beaune. Der er ikke mindre end 115 vinbønder bag Caves des Hautes Côtes og de ejer tilsammen 520 hektar, så diversiteten og mulighederne er store.

En perlerække af berømte vinmarker

Det bedste fra disse marker sælges under Nuiton-Beaunoy etiketten. Man ejer også en perlerække af berømte marker, bl.a . Les Dames Huguettes, Le Prieuré, Les Mouchottes, Le Mont Battois, Les Millotes, La Perrière og  La Dalignière, samt flagskibet Clos du Chapitre i Gevrey-Chambertin.

Blasons de Bourgogne, eksportsamarbejde om høj kvalitet

La Cave des Hautes Côtes samarbejder om eksport med 2 andre berømte kooperativer: La Chablisienne, og Cave de Bailly, begge anerkendt for at lave nogle af de bedste vine indenfor Chablis og Crémant de Bourgogne. I samarbejdet er man meget fokuseret på at kombinere respekten for Bourgognes gamle traditioner med moderne produktionsmetoder og producenternes erklærede mål er at lave vine med finesse, typicitet og terroir, som samtidig skal være til at betale. Alle 3 producenter importeres naturligvis af Philipson Wine.
 

Vine fra Nuiton-Beaunoy


Ingen resultater