Château Miraval som ejes af Holywoodstjernerne Brad Pitt og Angelina Jolie, ligger tæt på landsbyen Correns i hjertet af Provence. Correns er i øvrigt den første økologiske landsby i Frankrig. Brad Pitt og Angelina Jolie har indgået et joint venture med den berømte vinavlerfamilie, Perrin om at lave vinen på Château Miraval. Familien Perrin er mest kendt for ejerskabet af Château de Beaucastel i Châteauneuf-du-Pape, men er samtidig en af de største producenter af vine fra den sydlige del af Rhônedalen. Familien Perrin er i valgt til årets vinfamilie 2014 i Decanter, og kvaliteten er sat mod topkvalitet.

Château Miraval som ejes af Holywoodstjernerne Brad Pitt og Angelina Jolie, ligger tæt på landsbyen Correns i hjertet af Provence. Correns er i øvrigt den første økologiske landsby i Frankrig. Château Miraval ligger malerisk ved foden af den gamle romerske vej Via Aurelia. Vinmarkerne ligger på et terroir bestående af ler, kalk og limsten og er delvis beplantet i terrasser 350 m over havets overflade.

Perrin fra Château de Beaucastel

Brad Pitt og Angelina Jolie har indgået et joint venture med den berømte vinavlerfamilie, Perrin om at lave vinen på Château Miraval. Familien Perrin er mest kendt for ejerskabet af Château de Beaucastel i Châteauneuf-du-Pape, men er samtidig en af de største producenter af vine fra den sydlige del af Rhônedalen. Marc Perrin så store muligheder i vinene fra Château Miraval, da slottet ligger lidt tilbagetrukket i sin egen dal med et helt unikt mikroklima.
Familien Perrin er i valgt til årets vinfamilie 2014 i Decanter.

Pink Floyd og Sting på Château Miraval

Slottet råder også over et berømt musikstudie, hvor flere kendte musikstjerner har indspillet deres værker, heriblandt Pink Floyd, Sting, Cranberries, Sade m.fl. I tidligere årgange blev vinen opkaldt efter Pink Floyd.

 

Vine fra Miraval


KUN
DKK 199,95

pr. fl. v/12 flasker