Changyu er Kinas ældste og mest innovative vinhus og blev grundlagt så langt tilbage som 1892. Changuy råder i Kina over 35.000 har vinmarker. Kina er allerede nu den 6. største vinproducent i verden og står overfor et større kommercielt gennembrud. Klimaet er her helt perfekt, det er tørt og solrigt uden at være for varmt med over 3000 solskinstimer om året (i Bordeaux har man ca. 2000 solskinstimer), vinmarkerne ligger 1100 m over havets overflade. Selve vingården i Ningxia er state-of-the-art og har kostet 70 millioner ?. Ambitionerne er tårnhøje og målet er at kunne lave verdensklassevine.

Changyu-kinesisk kvalitetsvin

Changyu er Kinas ældste og mest innovative vinhus og blev grundlagt så langt tilbage som 1892. Changuy råder i Kina over 35.000 har vinmarker. Kina er allerede nu den 6. største vinproducent i verden og står overfor et større kommercielt gennembrud. Vingården som laver disse vine ligger i Ningxia regionen syd for Mongoliet og 1330 km vest for Peking.

Perfekt klima

Klimaet er her helt perfekt, det er tørt og solrigt uden at være for varmt med over 3000 solskinstimer om året (i Bordeaux har man ca. 2000 solskinstimer), vinmarkerne ligger 1100 m  over havets overflade. Alt er således på plads til en høst af perfekte druer.

Topmoderne vingård

Selve vingården i Ningxia er state-of-the-art og har koster 70 millioner €, man råder over 10.000 ha vinmarker og vingården er døbt Château Changyu Moser. Laurenz V. Moser er Changyus berømte østrigske ønolog. Ambitionerne er tårnhøje og målet er at kunne lave verdensklassevine.

 

Vine fra Changyu


Ingen resultater