Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket
Gå tilbage
Champagne Drappier

Drappier Champagne Carte d'or Brut

21
Top ratings! Vis alle
91 point
91 point
Carte d'Or Brut er en af de mest roste champagner internationalt - og ikke mindst i Danmark. Denne Champagne har flere gange scoret topkarakterer ved vintests, og er garant for finesse, kompleksitet og value-for-money. Læs mere
Land
Frankrig
Shape
Type
Champagne
Group
Årgang
NV
Shape
Drue
Pinot Noir
Shape
Område
Champagne
5
Fremragende! 1 bruger bedømmelser
259,95 DKK pr. fl. v/6
Pr. fl. v/6 stk. 314,95 pr. flaske
Se alternativer
Udsolgt
Gratis fragt fra 699,-
Sikker betaling
Tilfredshedsgaranti!
Brug for hjælp? Ring: 70226888
5
Fremragende! 1 bruger bedømmelser
Drappier Champagne Carte d'or Brut
259,95 DKK pr. fl. v/6
Pr. fl. v/6 stk. 314,95 pr. flaske

Carte d'Or Brut

Drappier er en sand pionér i Champagne, og var den første producent til at lave en Champagne uden tilsætning af svovl. At lave en Champagne helt uden tilsat svovl (sulfitter), er i dag en velanset og almindelig praksis ved de bedre Champagnehuse. Carte d'Or er dog tilsat en smule svovl, men generelt bruger Drappier meget små mængder i forhold til mange andre Champagneproducenter. I dag er størstedelen af deres vine økologisk - og i 2017 blev Michel Drappier kåret som ”Green personality of the year” af Drinks Business, samt blev den første CO2 neutrale Champagneproducent i verden. Carte d'Or har en flot strågul farve, en indtagende frisk og fyldig frugtig bouquet af citrusfrugt, æbler, hvide blomster, mandler, let-ristede hasselnødder og røget mineralitet. Champagnen er lavet på 90% Pinot Noir, og rummer en meget fin og let-perlende struktur med meget stor fylde og kraft. En pragtchampagne at nyde som aperitif eller til hele festmåltidet. Vi kan ikke sige det bedre end Feinschmeckeren.dk: "Til prisen er det virkelig et godt køb"
+ Vis hele beskrivelsen

Lignende produkter

Måske du også kan lide

Anmeldelser

91 point

Granny Smith apple, toasted almond, currant and whole-grain toast flavors are fresh and well-meshed, structured by bright acidity and a lively bead. Offers a creamy finish, with hints of smoke and honeycomb. -AN .

91 point
Vinexpressen.dk

Gule blommer, lidt pære, grønne grene og et viff af mormors æbletrifli toppet op med et lille strejf af ristet brød. Dejlig intensitet og ekstraktrigdom, der afsluttes af det klassiske syrebid.

Indbydende næse med toner af æble. Frisk sprød mund med masser af rugbrødstoner. Eneste anke fra enkelte paneldeltagere var at vinen slutter en smule kort. Men til prisen absolut et decideret fund. Højeste vurdering lå på 400 kr. og gennemsnitsvurderingen lå på 333 kr. Seks sikre stjerner.

GULD

Anbefalet

Den Korte Avis

90 point

Gylden og dyb. Lidt underspillet til at starte med, men så kommer der mere tropisk, fed frugt. God balance, hvor den autolytiske karakter giver kanten. Intens og levende champagne. 90 .

Huset Drappier gjorde sig for 25 år siden til pionerer ved at være den første champagneproducent, der lavede en vin helt uden tilsat svovl (sulfitter). Netop tilsætning af svovl er et stort debatemne i disse år, efter at naturvinbølgen for alvor er skyllet ind over os. Mindre svovl fremhæver renheden i vinen, men det kræver præcision, fordi svovl er med til at konservere vinen. Carte d'Or er tilsat svovl, men generelt bruger Drappier små mængder i forhold til mange andre i Champagne. Carte d'Or er en særdeles god vin til prisen og byder på alt det, du kan forvente af en klassisk champagne, med noter af mandel, nødder, citrusfrugt og et mineralsk, røget præg. I munden har den god fylde, æbler, røg og karljohansvampe. Finessen er ikke som i dyrere årgangschampagner, men til prisen er det virkelig et godt køb.

Forbes

Drappier's sense of substance is real, and comes in part from the high proportion of Pinot Noir, in part from the fact that the grapes get riper in the warmer climate. A sense of white stone fruits, think peaches and apricots, dominate the flavor, along with spicy, aromatic notes from the PN. This all makes for a wonderfully food- friendly Champagne - swordfish or roast pork, perhaps? You don't find many Champagnes with this commanding presence, this complexity, at such a reasonable price.

...sådan i en håndevending er Drappiers champagner sikre valg til en tiltalende pris. Næsen på husets standard er fuld af smørholdig brøddej med gær i - det champagnefolket kalder autolysekarakter fra kontakt med gærcellerne i flasken. Sene efterårsæbler og knivskarp citronskal og limebladagtig primærsmag og mild kærtegnende eftersmag med fraicheur af røde sommerbær fra den høje andel pinot noir... koster 3 øre og en gråpære!

Næse af hav og jod. Frisk og livlig mund, læskende og saftig vin. Oplagt til østers.

Frugtig næse med lyse, rødebær. Fyldig smag, rund og moderat tør. Ret robust stil.Men fin pris.

Penge & Privatøkonomi

Champagne er aldrig billig, men du kan ofte gøre gode køb i den sydligste del af området. I Côte des Bar, der ligger isoleret fra resten af Champagne, tættere på Bourgogne, er klimaet varmere, så vinmarkerne er især tilplantet med den røde pinot noir drue, og vinene har typisk mere fylde og frugtsødme. Drappier's Carte d'Or, lavet på 80 procent pinot noir, er et skoleeksempel på både stilen og det gode forhold mellem pris og kvalitet.

Vinavisen

En rigtig god champagne til en rimelig pris. Den har livlige bobler og en blød, frisk og læskende smag med ren frugt og noter af nødder og citrus.

Vinforum

Lys farve. Mange små bobler. Intens duft af citrus, pære og lidt ananas. Let fyldig og frugtig champagne. Vinen er tør med god frugt og en dejlig syre, der gør vinen meget harmonisk. En god allround champagne og så er prisen yderst fordelagtig for ægte champagne - faktisk er det lidt af et fund!

90 point

Lys strågul. Duften er frisk og livlig med citrus, ananas, marcipan og mørkt rugbrød. Dejlig klassisk duft. Smagen er frisk med flot frugtsyre og smag af citrus, ananas og mørkt rugbrød og diskret note af marcipan. Vedholdende og frisk i munden med flot balance.

90 point

This well-balanced nonvintage Champagne from this major producer in the Aube region is dominated by Pinot Noir, giving rich character and structure. Red apple and ripe melon flavors mean everything is in place, making for a wine that is deliciously ready to drink.

90 point

Disgorged in June 2019, the latest rendition of Drappier's NV Brut Carte d'Or is showing well, bursting with pretty aromas of peach, honeyed orchard fruit and white flowers. On the palate, it's medium to full-bodied, chalky and incisive, with fine depth and tension and a penetrating finish.

+ Vis alle

Brugernes bedømmelser

Christian Beltrao Andersen

Perfekt Champagne, der bare bliver bedre i glasset

Mød producenten

Champagne Drappier

Pinot Noir specialisten Champagne Drappier er pioner i bæredygtighed: første CO2 neutrale Champagneproducent, Champagne uden svovl, økologisk Champagne

Læs mere om producenten Se alle vine fra Champagne Drappier

Alle detaljer

Varenummer
45161500
Type
Flaskestørrelse
Helflaske
Leveres i
Leveres i Karton med 6 stk.
Alkoholprocent
12%
Producent
Land
Område
Restsukker
6,5 g/l

Andre købte også