Cava Brut Reserva Gran Cielo d´Or *

DKK 169,95
pr. fl. v/12 flasker 204,95   pr. flaske

Vinanmeldelser & Info

Vin-Info

Varenummer: 56951500
Type: Mousserende
Flaskestørrelse: Helflaske 75 cl.
Leveres i: Leveres i karton med 6 stk.
Producent:
Land:
Område: Penedès
Druesorter: 42% Parellada, 24% Xarel-lo, 27% Macabeo og 7% Chardonnay
Anbefalet til: Aperitif, tapas, fisk, skaldyr.
Drikkemoden: Vinen er drikkemoden ved frigivelse.

Beskrivelse

Cava af egne druer og solidt håndværk

I en tid hvor produktionen af Spaniens mousserende Cava i stigende grad fuldmekaniseres, og hvor vinmageren i kælderen sjældent har den ringeste anelse om, hvem der har dyrket druerne eller hvor de stammer fra, er det en lise for sjæl og gane at stifte bekendtskab med familien Sumarrocas vine. Familien fremstiller udelukkende vin af druer, de selv har dyrket, og deres prisvindende vine oser langt væk af solidt håndværk.

Champagne-tryk

Familien Sumarroca råder over 450 hektar vinstokke plantet i en kalkholdig jord, som giver druer med en bemærkelsesværdig intensitet og mineralitet. I kælderen stiler man kompromisløst efter topkvalitet, og blandt andet sørger man for at alle husets Cava-vine holder seks atmosfærers tryk og ikke kun de fire, som loven foreskriver. Druernes kvalitet og det høje tryk i flasken bevirker, at Sumarrocas Cava kan være særdeles svær at skelne fra "ægte" Champagne fra Champagne- distriktet.

Sumarrocca, Bujonis og Cielo d'Or

Vi fører 3 serier fra Sumarroca, der alle er af fantastisk kvalitet. Hovedserien bærer naturligvis vingårdens navn.

Ikke kun mousserende vine

Hos Sumarroca laves der ikke kun mousserende vine, der laves også stille vine af høj kvalitet. Ligesom resten af produktionen hos Sumarroca er det udelukkende med egne druer.

Cava Brut Reserva

Cava Brut Reserva har fået ekstra lang fadlagring (over 2 år) og er en raffineret cava. Vinen er fremstillet med lav dosage (en sukkerblanding som de fleste mousserende vine tilsættes inden frigivelse), men er ikke desto mindre en generøs og karakterfuld smagsoplevelse. Den let gyldne vin byder på en indtagende bouquet af blomster, græs, citrus og eksotisk frugt. Smagen er forførende og silkeagtig med en superfin mousse.

Anmeldelser

  • Druesorter: 42% Parellada, 24% Xarel-lo, 27% Macabeo og 7% Chardonnay
  • Lagring inden frigivelse: Minimum 2 år.
  • Drikkemoden: Vinen er drikkemoden ved frigivelse.
  • Anbefales til: Aperitif, tapas, fisk, skaldyr.
  • Serveres nedkølet: til 8 ° - 10 ° C