2016 Riesling von den Terrassen Winzer Krems

DKK 79,95
pr. fl. v/12 flasker 109,95   pr. flaske

Vinanmeldelser & Info

Anmeldelser (2)

Ekstra Bladet
Jamessuckling.com 93 point

Vin-Info

Varenummer: 72141116
Type: Hvidvin
Flaskestørrelse: Helflaske 75 cl.
Leveres i: Leveres i karton med 12 stk.
Producent:
Land:
Område: Østrig
Druesorter: 100 % Riesling
Anbefalet til: Skaldyr, pasta, magert fjerkræ og alle fisketyper. Prøv den også til let krydret asiatisk mad, samt dejlig til velkomst
Drikkemoden: Nu og 2-3 år frem

Beskrivelse

Winzer Krems

Byen Krems og dets omgivende vindistrikt Kremstal ligger omtrent 70 km vest for Wien. Området er godt på vej til at udvikle sig til et af Østrigs bedste hvidvinsområder, ikke mindst takket være den hæderkronede producentsammenslutning, Winzer Krems. Deres raffinerede og elegante vine har gået deres sejrsgang verden over, og har været en vigtig ambassadør for både Kremstal og hele Østrig.

Topplacering på Wine Spectators Top 100-liste

Winzer Krems råder over ikke færre end 990 hektar vinmarker, hvilket gør dem til et af de største vinhuse i Østrig. Alle druer høstes og sorteres manuelt, hvilket er noget usædvanligt for et kooperativ, men dette understreger Winzer Krems dedikering til kvalitet. Winzer Krems har høstet mange anmelderroser, og blandt andet opnåede man en flot 33. plads på Wine Spectators legendariske Top 100-liste i 2008.

Riesling Von den Terrassen

Riesling Von den Terrassen er sammensat af druer fra unge vinstokke på forskellige skråninger i Kremstal. Vinen fremstår tindrende klar og byder på en indtagende frisk bouquet af citrusfrugt og et lille strejf af røg. Smagen er florlet og munder ud i en sprød, mineralsk finish.

Anmeldelser

  • 5 Stjerner og GODT KØB - Ekstrabladet 20.04.2018:" Fin men lidt lukket frugt i retning af pære med et lidt krydret udtryk. Frisk frugt i smagen. Rigtig fin og vedholdende pærefrugt med en fornemt ren friskhed."
  • 93P - James Suckling, Østrig Smagerapport 2017: "Apples, pear drops, pink grapefruit and some herbs define the nose here. Medium-bodied with tangy acidity, lots of green apples and a fresh, long finish.
  • Undertones of spicy, dried citrus. A wine that combines power with elegance and finesse. Drink now."
  • Druesorter: 100 % Riesling
  • Drikkemoden: Nu og 2-3 år frem
  • Anbefales til: Skaldyr, pasta, magert fjerkræ og alle fisketyper. Prøv den også til let krydret asiatisk mad, samt dejlig til velkomst