2016 Riesling Øko Pfalz Dr. Bürklin-Wolf

DKK 119,95
pr. fl. v/12 flasker 144,95   pr. flaske

Vinanmeldelser & Info

Anmeldelser (2)

Decanter #11 på TOP 30 BEST VALUE ORGANIC & BIODYNAMIC WINES
Decanter 91 point

Vin-Info

Varenummer: 70231116
Type: Hvidvin
Flaskestørrelse: Helflaske 75 cl.
Leveres i: Leveres i karton med 6 stk.
Producent:
Land:
Område: Pfalz
Druesorter: 100% Riesling
Anbefalet til: Fisk, skaldyr, aperitif, lette pastaretter.
Drikkemoden: Ved frigivelse og op til 5 år fra høståret

Beskrivelse

Weingut Bürklin-Wolf

Weingut Bürklin-Wolf blev grundlagt i 1597 og ejes stadig af familien Bürklin. Ejendommens jordbesidelser har alle dage være ganske enestående, og omfatter mere end 90 hektar i Pfalz' mest hæderkronede marker såsom Forster Kirchenstuck, Wachenheimer Gerümpel, Deidesheimer Hohenmorgen og Ruppertsberger Gaisböhl.

Biodynamisk produktion

Weingut Bürklin-Wolfs vine har alle dage være i en klasse for sig, men siden man i 1980'erne øgede fokus på dyrkningen, og begyndte at eksperimentere med økologiske og biodynamiske metoder, er kvaliteten simpelthen eksploderet. Fra 2008 har vingårdens produktion været certificeret biodynamisk. Bürklin-Wolf er som den eneste tyske vingård medlem af Biodyvin, en eksklusiv forening som tæller en række af verdens bedste biodynamiske vinhuse.

Riesling Pfalz

Riesling Pfalz fremstilles af druer fra Familien Bürklins marker i Wachenheim, Deidesheim og Ruppertsberg. Vinen demonstrerer alle Pfalz' kvaliteter; Duften byder på intense nuancer af citrus og mineraler. Smagen er tør, mineralsk og tilpas fyldig, og munder ud i en appetitvækkende sprød finish. Hvis man ikke vidste bedre, kunne man komme til at tro at der var tale om en enkeltmarksvin.

Anmeldelser

  • Druesorter: 100% Riesling
  • Drikkemoden: Ved frigivelse og op til 5 år fra høståret
  • Anbefales til: Fisk, skaldyr, aperitif, lette pastaretter.