2016 La Umbra Pinot Grigio Rumænien Halewood

DKK 71,95
pr. fl. v/12 flasker 99,95   pr. flaske

Vinanmeldelser & Info

Vin-Info

Varenummer: 73621116
Type: Hvidvin
Flaskestørrelse: Helflaske 75 cl.
Leveres i:
Producent:
Land:
Område: Rumænien
Druesorter: 100% Pinot Grigio
Anbefalet til: fisk, kylling og lette pastaretter og salater

Beskrivelse

Halewood - kvalitetsvine fra Rumænien

Halewood Wines er et samarbejde mellem den engelske importør John Halewood og rumæneren Dan Muntean. I første omgang købte man druer af lokale bønder, men lavede selv vinen. Men her 10 år efter grundlæggelsen, er Halewood Wines vokset til at være en af de største vinmarksejere i Rumænien med over 350 ha i Transsylvanien.

Vinmarker fra hele Rumænien

Man ejer også vinmarker i Dealu Mare syd for Transsylvanien, samt vinmarker ude ved Sortehavet. Halewood er meget velanset i Rumænien, hvor man sælger under flere labels, bl.a. prestigevinen Principele i samarbejde med Prins Radu af Rumænien.

Prisbillige vine med typicitet

La Umbra er Halewoods value-for-Money brand. Det er ambitionen at lave vine fra alle regioner i landet, som er typiske for de pågældende områder, f.eks. Pinot Noir fra Dealu Mare området på grænsen til Transsylvanien.

Halewood La Umbra Pinot Grigio

La Umbra betyder 'skyggen' og er inspireret af den rumænske tradition for at nyde friske, ungdommelige vine siddende i skyggen af store træer. La Umbra Pinot Grigio på håndhøstede druer, er en læskende frisk og aromatisk hvidvin med duft af æble, pære, nektarin og kaprifolie som går igen i den saftige smag.

Anmeldelser

  • Druesorter: 100% Pinot Grigio
  • Anbefales til: fisk, kylling og lette pastaretter og salater