2016 A Mano Rosato Puglia

DKK 69,95
pr. fl. v/6 flasker 94,95   pr. flaske

Vinanmeldelser & Info

Vin-Info

Varenummer: 65061216
Type: Rosévin
Flaskestørrelse: Helflaske 75 cl.
Leveres i: Leveres i karton med 6 stk.
Producent:
Land:
Område: Apulien
Druesorter: Primitivo, Aleatica.
Anbefalet til: Pasta, svinekød, fjerkræ, fisk og skaldyr, aperitif samt "terrassevin".

Beskrivelse

I slutningen af 1990'erne besluttede canadieren Mark Shannon og norditalieneren Elvezia Sbalchiero at få foden under eget bord. Mark havde en fortid som vinmager i blandt andet Californien, Sicilien og Slovakiet, hvor han havde lavet vin for store multinationale foretagender. Elvezia havde en lang karriere i vinbranchen i flere europæiske lande bag sig. De vidste nøjagtigt hvad de ville: Lave karakterfulde og prisvenlige vine i en "uopdaget" vinregion på lokale, unikke druesorter.

Mark og Elvezias første vin var A Mano ("håndlavet"), og vinen blev en verdenssucces med det samme. Siden hen fulgte bl.a. den monumentale Prima Mano, den hvide A Mano Bianco og nu A Mano Rosado.

A Mano Rosado er lavet på en blanding af Negroamaro og blå Malvasia, og er, ligesom duoens øvrige vine, spektakulært attraktiv. Den brilliantfarvede vin byder på en appetitvækkende frugtig bouquet af røde bær og blomster. Smagen er sprød og frisk med flot fylde og længde. En brandflot rosévin med smag og rigdom som en rødvin, men med den unikke friskhed og appetivækkende egenskab, som kun en rosé kan besidde.

Anmeldelser

  • Druesorter: Primitivo, Aleatica.
  • Anbefales til: Pasta, svinekød, fjerkræ, fisk og skaldyr, aperitif samt "terrassevin".