2015 Wachenheimer Gerümpel 1. Cru Øko Pfalz Dr. Bürklin-Wolf

DKK 199,95
pr. fl. v/12 flasker 239,95   pr. flaske

Vinanmeldelser & Info

Vin-Info

Varenummer: 70221115
Type: Hvidvin
Flaskestørrelse: Helflaske 75 cl.
Leveres i: Leveres i karton med 12 stk.
Producent:
Land:
Område: Pfalz
Druesorter: 100% Riesling
Anbefalet til: Fisk, skaldyr, velkomst, meditation
Drikkemoden: Ved frigivelse og op til 15 år fra høståret.

Beskrivelse

Gerümpel "Premier Cru"

Familien Bürklin har klassificeret deres vine i fire niveauer, og de rangerer Riesling fra Gaisböhl-marken på niveau med en Premier Cru fra Bourgogne, en af de bedste. Dette markeres med et P.C. på vinens etiket. Gerümpel-marken ligger i kommunen Wachenheim, og vine herfra har været berømmede siden starten af 1400-tallet. Gerümpel-markens vine kendetegnes ved en ekspressiv bouquet og en utrolig finesserig smag.

Gerümpel Riesling P.C.

Gerümpel Riesling P.C. byder på en indtagende ekspressiv bouquet af citrus, ristede nødder og mineraler. Smagen meget elegant og raffineret med noter af citrus, pære og mineraler pakket ind i en stringent struktur. Eftersmagen er lang, elegant og mineralsk. Tør Riesling er sjældent set mere finesserig.

Anmeldelser

  • Druesorter: 100% Riesling
  • Drikkemoden: Ved frigivelse og op til 15 år fra høståret.
  • Anbefales til: Fisk, skaldyr, velkomst, meditation

Producent beskrivelse

Weingut Bürklin-Wolf

Weingut Bürklin-Wolf blev grundlagt i 1597 og ejes stadig af familien Bürklin. Ejendommens jordbesidelser har alle dage være ganske enestående, og omfatter mere end 90 hektar i Pfalz' mest hæderkronede marker såsom Forster Kirchenstuck, Wachenheimer Gerümpel, Deidesheimer Hohenmorgen og Ruppertsberger Gaisböhl.

Biodynamisk produktion

Weingut Bürklin-Wolfs vine har alle dage være i en klasse for sig, men siden man i 1980'erne øgede fokus på dyrkningen, og begyndte at eksperimentere med økologiske og biodynamiske metoder, er kvaliteten simpelthen eksploderet. Fra 2008 har vingårdens produktion været certificeret biodynamisk. Bürklin-Wolf er som den eneste tyske vingård medlem af Biodyvin, en eksklusiv forening som tæller en række af verdens bedste biodynamiske vinhuse.