Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket
Gå tilbage
Boekenhoutskloof

2015 The Chocolate Block Swartland Boekenhoutskloof

3
Top ratings! Vis alle
93 point
En af Boekenhoutskloofs mest populære vine! En indtagende og meget helstøbt vin, som bliver ved med at overraske. Læs mere
Land
Sydafrika
Shape
Type
Rødvin
Group
Årgang
2015
Shape
Drue
Syrah
Shape
Område
Western Cape
199,95 DKK pr. fl. v/12
Pr. fl. v/12 stk. 239,95 pr. flaske
Se alternativer
Udsolgt
Gratis fragt fra 699,-
Sikker betaling
Tilfredshedsgaranti!
Brug for hjælp? Ring: 70226888
2015 The Chocolate Block Swartland Boekenhoutskloof
199,95 DKK pr. fl. v/12
Pr. fl. v/12 stk. 239,95 pr. flaske

The Chocolate Block

The Chocolate Block er en af Boekenhoutskloofs mest populære vine. Vinen er sammensat af de blå druesorter Syrah, Grenache, Cabernet Sauvignon og Cinsault samt den grønne Viognier. De blå druer høstes maksimalt modne, mens den grønne Viognier plukkes tidligt. 2015 er første årgang hvor 100% af druerne kommer fra Swartland. Størstedelen af druerne kommer fra Boekenhoutskloofs egne marker - Porseleinberg og Goldmine med deres nedbrudte skifferjord og Cabernet Sauvignon druerne fra det endnu højere beliggende Perdeberg. Duften er usædvanlig intens og kompleks med en blanding af frisk rød bærfrugt og mørk frugtkompot med karakteristiske strejf af Swartland violer. Hindbær, brombær, blomme, mørk chokolade og lakrids med strejf af nelliker, muskatnød og orangeskal. I munden er vinen blød og rig med et væld af røde og sorte bær, flot balanceret syre og slanke, let støvede og elegante tanniner. Porseleinberg druerne har en klar indflydelse på vinen i form af rank struktur og raffinerede parfumerede blomsternoter. Vinen har en lang, dvælende finish, med strejf af schweizisk mørk chokolade og ristede hasselnødder. En indtagende og meget helstøbt vin, som bliver ved med at overraske.
+ Vis hele beskrivelsen

Lignende produkter

Måske du også kan lide

Anmeldelser

Status

Endnu et blend på primært shiraz, og endnu en glimrende vin, der med sit navn burde være kandidat til en promilletest. Røde bær møder lakrids, nelliker og masser af chokolade i en tør, men god balance mellem frugt og syre.

93 point

Now made entirely with Swartland fruit, most of it from Porseleinberg, this blend of 71% Syrah with support from Grenache, Cabernet Sauvignon, Cinsault and Viognier is something of a cult blend. This is one of the best releases yet: floral, spicy and cleverly oaked with undertones of lavender and thyme and very smooth tannins. Drink: 2016-20.

Winelab.dk

Saftig og sødmefuld frugt med et genkendeligt Cabernet Sauvignon-typisk solbærpræg. Elegant mundfylde og moden sort frugt. Super delikat og frisk syre holder det hele på plads sammen med flot integrerede tanniner. Smukt fadarbejde og lidt røg i kanten. Afslutning er flot og saftig med et lille intenst røget præg, som er så typisk for Swartland i Sydafrika. Boekenhoutskloof laver stadig møglækre vine, og The Chocolate Block er ingen undtagelse.

Mød producenten

Boekenhoutskloof

Boekenhoutskloof er en anerkendt 100P producent, der gentagende gange har vundet international hæder blandt de kendte vinskribenter bla. Robert Parker.

Læs mere om producenten Se alle vine fra Boekenhoutskloof

Alle detaljer

Varenummer
24541315
Type
Flaskestørrelse
Helflaske
Leveres i
Leveres i Karton med 6 stk.
Alkoholprocent
14,5%
Producent
Land
Område
Anbefalet til
Barbecue, Lam, Meditationsvin, Okse, Ost (faste), Vildt
Lagring
16 Måneder på fad

Andre købte også