Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket
Gå tilbage
Two Hands

2015 Bella´s Garden Barossa Valley Shiraz Two Hands

4
Top ratings! Vis alle
93 point
93 point
93 point
Saftig og rig Shiraz med stort lagringspotentiale. Læs mere
Land
Australien
Shape
Type
Rødvin
Group
Årgang
2015
Shape
Drue
Shiraz
Shape
Område
Barossa Valley
349,95 DKK pr. fl. v/6
Pr. fl. v/6 stk. 419,95 pr. flaske
Se alternativer
Udsolgt
Gratis fragt fra 699,-
Sikker betaling
Tilfredshedsgaranti!
Brug for hjælp? Ring: 70226888
2015 Bella´s Garden Barossa Valley Shiraz Two Hands
349,95 DKK pr. fl. v/6
Pr. fl. v/6 stk. 419,95 pr. flaske

Bella´s Garden

Bella´s Garden er sammensat af druer fra udvalgte marker i Barossa Valley. Vinen byder på en raffineret bouquet af kirsebær, eukalyptus, chokolade og vanilje. Smagen er fyldig og rig på saftig kirsebærfrugt med nuancer af mokka og cedertræ. Eftersmagen er lang, og man fornemmer en fin moden tannin, som giver vinen et lagringspotentiale på mindst et dusin år fra høståret.

Lignende produkter

Måske du også kan lide

Anmeldelser

93 point

Michael Twelftree er manden bag Two Hands, der baserer forretningen på opkøb af druer fra selvstændige druedyrkere. Garden-serien er deres områdespecifikke blandinger af flere parceller og Bellas garden handler kun om Barossa. Twelftree har de seneste årøget indholdet af helklaser og stilke i vinene, og jeg gætter på stilkandvendelse her. Her smager man alkohol, og det lidt likøragtige udtryk som Barossa er blevet kendt for, men syren er brysk på den gode måde og håndteringen af fadet er rutineret og kirugisk. Eftersmagen og duften med god iltning giver mindelser om glacering i hoisinsauce, men der syrlige gojibær til at løfte.

93 point

Red Dark and dense, with blackberry- and licorice-scented plum flavors, accented by details of espresso, cacao, sage and clay. A distinctive juicy thread runs through the core. Firm finish. Drink now through 2030.-M.W.

93 point

Frugten er på en gang fed og umiddelbar, ren og frit løbende, et klasseeksempel på, hvad barossa shiraz er og kan. Mineralske noter til sidst. Flot længde og fin balance - jeg bekender, at jeg godt kan lide den.

90 point

Aromas of orange peel and hints of walnuts and blackberries follow through to a medium body, firm tannins, and a tangy, lemony acidity on the finish. A little one dimensional but still delicious. Drink now.

Mød producenten

Two Hands

Two Hands Wines producerer energisk kvalitetsvin med skyhøje ratings hos Robert Parker (98P). Gården bliver kaldt ’outstanding’ af James Halliday.

Læs mere om producenten Se alle vine fra Two Hands

Alle detaljer

Varenummer
80001315
Type
Flaskestørrelse
Helflaske
Leveres i
Leveres i Karton med 6 stk.
Alkoholprocent
15%
Producent
Land
Område
Druesorter
Anbefalet til
Barbecue, Gris, Lam, Meditationsvin, Okse, Ost (faste), Simreretter, Vildt
Restsukker
16 måneder på fransk eg.

Andre købte også