Tilbud

2014 Langhe Nebbiolo Cantina Terre del Barolo

SPAR 110 DKK pr. fl.
DKK 49,95
pr. fl. v/12 flasker 159,95   pr. flaske

Vinanmeldelser & Info

Anmeldelser (3)

Ekstra Bladet
Den korte avis
Finansbureauet.dk

Vin-Info

Varenummer: 68471314
Type: Rødvin
Flaskestørrelse: Helflaske 75 cl.
Leveres i: Leveres i karton med 12 stk.
Producent:
Land:
Område: Piemonte
Anbefalet til: Alle kødretter, pastaretter, charcuterie, risotto ...
Drikkemoden: Nu og 5 år frem
Fadlagring: Ingen, lagrer i ståltank og cementtank for at bevare friskheden

Beskrivelse

Cantina Terre del Barolo kvalitetskooperativ i Barolo

Barolo er kongen blandt Piemontes vine og berømt verden over. Produktionen er forholdsvis lille, og priserne ofte meget høje. Cantina Terre del Barolo er et kvalitetskooperativ med 650 ha. vinmarker i nogle af de bedste områder, så som Grinzane Cavour, Serralunga, Monforte d'Alba, Diano d'Alba, Barolo, Novello, La Morra, Verduno, Roddi og Castiglione Falletto. Hovedsædet ligger i en dal mellem de historiske Barolobyer Alba og Castignlione Falletto og man satser på de klassiske Piemontevine som Barbera, Nebbiolo Langhe, Dolcetto, Barbaresco og ikke mindst Barolo.

Grundlægger Arnaldo Rivera hyldet med Super Cru Barolo

Fra og med årgang 2013 har Terre del Barolo skabt en eksklusiv serie af Barolo vine, som en hyldest og kærlighedserklæring til deres højt respekterede grundlægger Arnaldo Rivera. Der blev indgået en aftale med udvalgte medlemmer om at dyrke druer af ultra høj kvalitet fra nogle af de absolut bedste Cru'er i Langhe området. Udvalgte lots af disse druer har resulteret i en serie af enkeltmarks Barolo vine fra Super Cru'erne Boiolo i La Morra, Vignarionda i Serralunga d'Alba, Rocche di Castiglione i Castiglione Falletto, Ravera i Novello, Monvigliero i Verduno og Castello i Grinzane Cavour. Vinene vinificeres i mellemstore egetræs foudres og er produceret i et stærkt begrænset antal. Arnaldo Rivera serien repræsenterer det bedste Terre del Barolo's medlemmer formår.

Nebbiolo Langhe, Terre del Barolo

Denne "baby-Barolo" byder på en fin bouqet af modne bær, et strejf af trøffel og lidt krydderier, en blød og afbalanceret smag med den typiske, lidt tanniske Nebbioloafslutning. Vinen er drikkeklar nu og 5 år frem, kan ligge længere under optimale lagringsbetingelser.

Anmeldelser

  • 5 stjerner - Finansbureauet.dk d. 26.09.16: "Delikat Nebbiolo i overraskende tilgængelig stil med fin frugtfylde. Næse med svagt røgpræg og noter af friskkværnet peber og let støvet mund med faste tanniner omkranset af let sødmefulde frugtnoter i retning af blommer og svesker."
  • Druetype: 100% Nebbiolo
  • Fadlagring: Ingen, lagrer i ståltank og cementtank for at bevare friskheden
  • Drikkeklar: Nu og 5 år frem
  • Anbefales til: Alle kødretter, pastaretter, charcuterie, risotto ...