Tilbud

2014 Casa Inti Estate Cabernet Sauvignon Central Valley

SPAR 45 DKK pr. fl.
DKK 35,00
pr. fl. v/12 flasker 79,95   pr. flaske

Vinanmeldelser & Info

Vin-Info

Varenummer: 28991314
Type: Rødvin
Flaskestørrelse: Helflaske 75 cl.
Leveres i:
Producent:
Land:
Område: Maipo
Druesorter: 100% Cabernet Sauvignon
Anbefalet til: Retter med svinekød, fjerkræ, pasta, diverse oste

Beskrivelse

Chiles Central Valley - en verdenssucces

Chiles Central Valley ligger som navnet antyder midt i Chile og strækker sig fra foden af Andesbjergene til Stillehavet. Det er et af Chiles ældste vinområder og har et Middelhavsagtigt klima med en lang, tør sommer og forskellen mellem temperaturerne mellem nat og dag om sommeren kan være op til 15 grader. Jordbunden består for det meste af ler, limsten og kalkaflejringer og er ideelt til drueavl. En meget stor del af Chiles vine kommer fra Central Valley og er en succes verden over.

Casa Inti - fra hjertet af Central Valley

Casa Inti har taget navn efter Incaernes ord for solguden: Inti. Solguden var den vigtigste gud i Incaernes tro. Casa Inti ejes af Talented Wines, som er en af Chiles største producenter. Med andre ord er der perfekte muligheder for at udvælge de bedste druer til netop Casa Inti vinene. Den meget talenfulde winemaker Ana Salomó med en fortid i Californien står bag vinene.

Estate Cabernet Sauvignon

Druerne til denne vin høstes i slutningen af april og sorteres og afstilkes på vingården. Vinen har en flot og intens rubinrød farve. Bouqueten er fyldt med antydninger af modne sorte bær, med strejf af lidt peber og eukalyptus. Det flot modne druer giver smagen fylde og blødhed samt god tyngde i den varme eftersmag.

Anmeldelser

  • Druesorter: 100% Cabernet Sauvignon
  • Druesorter: 100% Cabernet Sauvignon
  • Anbefales til: Retter med svinekød, fjerkræ, pasta, diverse oste