2013 Steak House Cabernet Sauvignon Columbia Valley *

DKK 149,95
pr. fl. v/12 flasker 179,95   pr. flaske

Vinanmeldelser & Info

Vin-Info

Varenummer: 24911313
Type: Rødvin
Flaskestørrelse: Helflaske 75 cl.
Leveres i:
Producent:
Land:
Område:

Beskrivelse

Største privatejede vinproducent

Precept Wines er den største privatejede vinproducent i det nordvestlige USA - porteføljen består af 7 vingårde. Firmaet ejes af Baty familien, der siden købet af deres første vingård i 1980 har arbejdet hårdt på at blive en af de førende - både i størrelse og i kvalitet.

Washington

Selvom vindyrkningshistorien i Washington State, der er den nordvestligste stat, inden den canadiske grænse, er kort, så er staten faktisk den 2. største vinproducerende stat i USA - efter naturligvis Californien. Washington State har 13 AVA'er (geografiske områder der må skrives på etiketten). I Washington State er der generelt stor tradition for at lave rødvin med forbillede i Bordeaux.

House Wine - husets vin

House Wine er Precept Wines store projekt, der har til formål at skabe gode vine til fornuftige priser. Derfor styrer man selv dyrkningen og produktionen fra mark til flaske, for dermed at have kontrol over hele processen. På House Wine projektet er vinmageren Hal Landvoigt den innovative mand bag de dejlige vine. Konceptet er enkelt - "My house is your house"! Målet er at skabe en vin, der kan være en husets vin - på restaurant og derhjemme!

Internationale vinmedier er vilde med husets vin

Den internationale anmelderskare har for længst fået øjnene op for House Wine projektet; San Francisco Chronicle anbefaler varmt vinene. Og mere kendte medier såsom Wine Spectator og Wine & Spirits Magazine har haft House Wine vinene med på deres lister over de bedste value- for-money vine i verden.

Steak House Cabernet Sauvignon

Dette er vinen til din bøf - så simpelt kan det siges. Denne Cabernet Sauvignon er på en gang blød og kraftfuld - det er moden og sødmefuld frugt på flaske. Vinen har modne og bløde tanniner, der vil give bøffen et godt modspil. Men altså, alle dine hverdagsretter med kød vil gå godt sammen med denne vin.

Anmeldelser

  • Druer: 87% Cabernet Sauvignon, 8% Merlot, 5% Syrah