Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket
Gå tilbage
Trediberri

2013 Barolo Rocche dell´Annunziata Trediberri

3
Top ratings! Vis alle
94 point
94 point
Rocche dell'Annunziata er bedste single vineyard i La Morra, der giver ikoniske vine med en silkeblød elegance. Det er Trediberris baby fra et lille plot der har været i familiens eje i generationer. Essencen af La Mora, elegant, ren og imødekommende, men med potentiale til lang lagring. Læs mere
Land
Italien
Shape
Type
Rødvin
Group
Årgang
2013
Shape
Drue
Nebbiolo
Shape
Område
Piemonte
545,00 DKK pr. fl. v/6
Pr. fl. v/6 stk. 654,95 pr. flaske
Se alternativer
Udsolgt
Gratis fragt fra 699,-
Sikker betaling
Tilfredshedsgaranti!
Brug for hjælp? Ring: 70226888
2013 Barolo Rocche dell´Annunziata Trediberri
545,00 DKK pr. fl. v/6
Pr. fl. v/6 stk. 654,95 pr. flaske

Rocche dell´Annunziata

Rocche dell'Annunziata, beliggende i La Morra, er en af de højst estimerede af alle Barolo vinmarker. Første omtale af den særlige mark kan dokumenteres helt tilbage til det tolvte århundrede og den anses i dag som en uofficiel Grand Cru Barolo. Den 30 hektar vinmark har mange ejere, næsten efter burgundisk model og ligger 300 meter over havets overflade med syd-, syd-øst- og syd-vestvendte skråninger. Jordbunden består af kalkholdig ler med en høj andel af silt. Netop den særlige jord siges at være hemmeligheden bag disse ikoniske barolovines markante parfume, silkebløde karakter og store elegance.

+ Vis hele beskrivelsen

Lignende produkter

Måske du også kan lide

Anmeldelser

Her har vi fat i Trediberris kronjuvel, enkeltmarksvinen fra Rocche dell'Annunziata, og jeg skal love for, at man får markens storhed at føle. Kompleksiteten er stor med noter af kirsebær, roser, lavendel og den japanske citrusfrugt yuzu. Den er så saftig, at den trækker mundvand helt nede fra tåspidserne, og strukturen er forførende med perfekt balance mellem elegance og fylde. Det er en ekstremt elegant barolo med et decideret forførende væsen, som man får svært ved at holde sig fra, hvis man først får den smagt, og man kan lige så godt få fyldt lageret op, for jeg tror, at den kommer til at stige i løbet af de kommende år.

94 point

I love the purity of fruit and tension to this wine with dried-flower, plum, strawberry and nutmeg characteristics. Full body, tight tannins and a wonderful center palate. Very long finish. Structured. Drink in 2020.

94 point

The 2013 Barolo Rocche Dell'Annunziata is another alluring wine from Trediberri. Pliant, rich and totally seductive, the 2013 hits all the right notes. The interplay of fruit, aromatics and structure is simply captivating. Succulent dark cherry, mint, anise, underbrush and tobacco are all finely knit in this pretty midweight Barolo.

Mød producenten

Trediberri

Trediberri er et økologisk certificeret boutique-winery, kendt for elegante og terroirdrevne Baroloer. ”Mesterlig Barolo” - Gastro.

Læs mere om producenten Se alle vine fra Trediberri

Alle detaljer

Varenummer
69231313
Type
Flaskestørrelse
Helflaske
Leveres i
Leveres i Karton med 6 stk.
Alkoholprocent
14%
Producent
Land
Område
Druesorter
Anbefalet til
Fjerkræ (mørkt kød), Okse, Simreretter, Tomatretter (pizza, pasta), Vildt (fugle)
Lagring
24 måneder på franske og slavonske egetræsfade

Andre købte også