Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket
Gå tilbage
Vidal-Fleury

2012 Côtes-du-Rhône Rouge Vidal-Fleury

9
Top ratings! Vis alle
Ugens Vinder
En anmelderrost signaturvin fra Guigals legestue i Côtes-du-Rhône fra Rhônedalens ældste vinhus. Læs mere
Land
Frankrig
Shape
Type
Rødvin
Group
Årgang
2012
Shape
Drue
Grenache
Shape
Område
Rhone
89,95 DKK pr. fl. v/12
Pr. fl. v/12 stk. 119,95 pr. flaske
Se alternativer
Udsolgt
Gratis fragt fra 699,-
Sikker betaling
Tilfredshedsgaranti!
Brug for hjælp? Ring: 70226888
2012 Côtes-du-Rhône Rouge Vidal-Fleury
89,95 DKK pr. fl. v/12
Pr. fl. v/12 stk. 119,95 pr. flaske

Côtes-du-Rhône Rouge

Vidal-Fleury har lavet Côtes-du-Rhône siden 1784 og det er en af husets adelsmærker. Vinen er år efter år af samme, høje kvalitetsniveau. De fleste af druene kommer fra den sydlige del af Rhônedalen, men der indgår også Syrah fra den nordlige del af Rhônedalen.

Lignende produkter

Måske du også kan lide

Anmeldelser

Ugens Vinder

Uhyre elegant côtes du rhône, hvor man finder indslag af peber, stilke, kærnemælk, friske jordbær og en lille tone af læder, hvilket giver noget karakter. Slank og flot vin til prisen med god intensitet - Bravo.

Super lækker Côtes du Rhône med indsmigrende duft af læder og tobak og elegant og saftig mund med pæne mængder mokka, peber og lakrids - alt sammen i perfekt balance. Super køb.

En blød og rund cotes du rhone uden stramme tanniner. Vinen har en næse med sødmefulde bærnoter, der vidner om markernes solrige terroir, uden at det tager overhånd. Næsen byder ligeledes på krydrede noter af fennikel. Og korianderfrø og en smule sort peber. En relativt let og læskende rødvin, der med fordel kan nydes afkølet.

Jeg bliver mere og mere glad for årgang 2012 i det sydlige Rhône; vinene er saftige og glade, også denne fra det revitaliserede hus Vidal-Fleury. Forvent ikke dybde og power, det er ingen kioskbasker, men der er en fin renhed i frugten, der læsker, og der er struktur nok til et par års lagring. Godt køb.

Smagpåvin.dk

Dufter rigtig godt af sort te, hindbær, søde kirsebær og tørrede krydderurter. Hindbærrene går flot igen i smagen sammen med flot buket krydderurter, lidt tobak og læder. Ganske stedtypisk og god Rhône-valuta for pengene. En vin med karakter, pæn syre og en mærkbar tannin - lige til en flæskesteg, eller hvis vi skal være i Frankrig, ratatouille!

Violet. Duften har let trænoter suppleret med rød frugt, malt og meget fyldig duft. Smagen har en ganske let sødme efterfulgt af træ, rød, rød frugt og bid fra frugtsyren. Saftig og intens smag hvor både syre, frugt og tanniner endnu kæmper kampen om herredømmet. Kan snildt ligge et halvt års tid og modne yderligere i flasken. God kraft og tryk på tanninerne mod finalen med lang eftersmag. Kanonvin til spotpris - fremragende til prisen. Drik 2016-2018.

Århus Update

Krydderurter og stald blandes i duften med kirsebær og blommer. Smagen byder på kirsebærsten, tobak og rå-lakrids. En mellemkraftig vin med varmende alkohol, der balanceres af syren.

Mød producenten

Vidal-Fleury

Vidal-Fleury, ejet af Guigal, er beliggende i de berømte Côte-Rôtie marker, og kendt for sit klassiske udtryk. En tårnhøj kvalitet til prisen.

Læs mere om producenten Se alle vine fra Vidal-Fleury

Alle detaljer

Varenummer
48021312
Type
Flaskestørrelse
Helflaske
Leveres i
Leveres i Karton med 12 stk.
Alkoholprocent
14%
Producent
Land
Område
Anbefalet til
Lam, Okse, Simreretter, Vildt
Lagring
70% på ståltank, 30% på "foudres" store, franske egefade

Andre købte også