Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket
Gå tilbage
Telmo Rodriguez

2011 Cuvée Philipson Telmo Rodriguez Rioja

1
Top ratings! Vis alle
Vores egen cuvée med de bedste fade fra Telmos kælder. Læs mere
Land
Spanien
Shape
Type
Rødvin
Group
Årgang
2011
Shape
Drue
Tempranillo
Shape
Område
Rioja
99,95 DKK pr. fl. v/12
Pr. fl. v/12 stk. 134,95 pr. flaske
Se alternativer
Udsolgt
Gratis fragt fra 699,-
Sikker betaling
Tilfredshedsgaranti!
Brug for hjælp? Ring: 70226888
2011 Cuvée Philipson Telmo Rodriguez Rioja
99,95 DKK pr. fl. v/12
Pr. fl. v/12 stk. 134,95 pr. flaske

Cuvée Philipson Rioja

Det er vores livsdrøm at lave den bedst tænkelige vin efter vores hoveder med verdens bedste vinproducenter fra forskellige regioner i flere verdensdele. Vi søger den ultimativt bedste kvalitet til prisen, vi overperformer, og det betyder at du får mere vin for pengene når du køber Cuvée Philipson. Vi har arbejdet med Telmo siden starten og sammen har vi udvalgt de bedste fade i Telmos kælder for at præsentere en moderne Rioja med respekt for traditionerne. Druerne til Rioja Cuvée Philipson kommer fra gamle, krogede vinstokke fra Telmos egne, lavtydende vinmarker beliggende 500 m over havets overflade i hjertet af Rioja. Vinen er lavet på 90% Tempranillo og 10% Garnacha og har lagret 14 mdr. på egefade. Vinen en stor bouquet af supermoden, sort frugt og et strejf af krydderier, en delikat og samtidig intens smag, som slutter med friskhed og elegance. Eftersmagen er meget lang og rummer mineralske undertoner.
+ Vis hele beskrivelsen

Lignende produkter

Måske du også kan lide

Anmeldelser

Nogle af de samme karakteristika findes i den lidt mere rustikke vin, som vinder i prisklassen under 100 kr. Det er 2011 Cuvee Philipson, som laves til den danske vinimportør af Telmo Rodriguez, en spansk vinmager i den absolutte topklasse. Han stammer fra en kendt vinfamilie i Rioja og har studeret i Bordeaux samt arbejdet hos nogle af vinbranchens største ikoner, bl.a. Petrus, Guigal, Cos d'Estournel og Dominus. Et særkende ved ham er, at han laver såvel store og kostbare vine som forbløffende gode, prisbillige vine, hvilket 2011 Cuvee Philipson er et godt eksempel på. Duft af svesker og tørrede krydderurter. Rustik og kraftfuld smag med engelsk lakrids og sorte kirsebær.

Mød producenten

Telmo Rodriguez

En af Spaniens bedste winemakers, Telmo Rodriguez, har på rekordtid skabt et navn i blandt den spanske elite med sine magiske 100P ratings.

Læs mere om producenten Se alle vine fra Telmo Rodriguez

Alle detaljer

Varenummer
56381311
Type
Flaskestørrelse
Helflaske
Leveres i
Leveres i Karton med 12 stk.
Alkoholprocent
14%
Producent
Land
Område
Anbefalet til
Barbecue, Fjerkræ (mørkt kød), Gris, Kalv, Lam, Meditationsvin, Okse, Ost (faste), Simreretter, Vildt (fugle)
Lagring
14 måneder i traditionelle, store fade (foudres) og franske egefade.

Andre købte også