Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket
Gå tilbage
Nyetimber

2010 Nyetimber Classic Cuvée i gavekarton

10
Top ratings! Vis alle
Best English Sparkling Wine 2015
Det engelske svar på top-Champagne! Classic Cuvée er husets basis-vin, som har gjort engelsk vin verdenskendt. Et flot visitkort fra Nyetimber. Perfekt balance og elegance. Læs mere
Land
Storbritannien
Shape
Type
Mousserende
Group
Årgang
2010
Shape
Drue
Blend
350,00 DKK pr. fl. v/6
Pr. fl. v/6 stk. 419,95 pr. flaske
Se alternativer
Udsolgt
Gratis fragt fra 699,-
Sikker betaling
Tilfredshedsgaranti!
Brug for hjælp? Ring: 70226888
2010 Nyetimber Classic Cuvée i gavekarton
350,00 DKK pr. fl. v/6
Pr. fl. v/6 stk. 419,95 pr. flaske

Classic Cuvée

Dette er Nyetimbers "visitkort", den mousserende vin, der har gjort vingården berømt i England og eftertragtet i mange lande verden over. Classic Cuvee har en flot let gylden farve og fine små bløde bobler. Duften afslører æble og lime med komplekse ristede og krydrede noter - en udvikling der vidner om den forlængede aldring i kælderen (normalt mere end tre år). Disse noter går igen i smagen sammen med aromaer af honning, mandel, brioche og bagte æbler. Meget fin og elegant med en fantastisk kombination af intensitet, delikatesse og længde. Classic Cuvee har til og med årgang 2010 været en Vintage cuvée baseret på én enkelt årgang men for første gang nogensinde lancerede Nyetimber i 2016 deres Classic Cuvee 'Multi-Vintage'. Normalt omtales mousserende vine der ikke er fra én enkelt årgang som Non Vintage men Nyetimber valgte udtrykket Multi-Vintage da det bedre beskriver hvad Classic Cuvee består af. En multi-vintage Cuvee Classic gør det muligt at give vinen en mere konsekvent stil år efter år samt at tilføje lag af kompleksitet ved hjælp af 'Reserve' vine. Reserve vine er base-vine fra tidligere årgange der gemmes og lagres længere til brug i fremtidige blends. Disse vine udvælges til Reserve vine ud fra deres lagringspotentiale og deres evne til at levere kompleksitet og interessante smagsnuancer. Nyetimber har overvejende Chardonnay i deres Reserve vinkælder, men også en del Pinot Noir. Pinot Meunier har ikke samme lagringsevne men giver flot dybde og kompleksitet til Classic Cuvee, så de druer er altid fra det høstår blendet til cuveen laves. Der vil typisk indgå 4-5 årgange i Classic Cuvee - 65-75% vil dog altid være fra det høstår cuveen laves. Den første Multi-Vintage er således baseret på årgang 2011, men indeholder Reserve vine fra 2010, 2009, 2008 og 2007. Nyetimber Classic Cuvee ligger typisk minimum 3 år 'sur lies' (på bærmen), men de præcise datoer for aftapning og degorgering for hver flaske samt blend, vil altid være tilgængelige på nyetimber.com/wineinfo.
+ Vis hele beskrivelsen

Lignende produkter

Måske du også kan lide

Anmeldelser

Status

Fra England kommer en super elegant vin, der baseret på ren chardonnay minder om god champagne med noter af ristet brød, men er blødere i munden og har en lang eftersmag af friske, ikke for sure æbler. Flot håndværk, der ikke vil skuffe nogen.

Best English Sparkling Wine 2015
Champagne and Sparkling Wine World Championships

Mousserende vin fra England i luksus 'champagne-stil', behageligt tør, medium fyldig, lang, flot, elegant smag.

Guld
Champagne and Sparkling Wine World Championships

Terroiret i West Sussex minder påfaldende om det i Champagne, og champagne er og bliver referencepunktet for Nyetimber, der da også er lavet på selvsamme druer - chardonnay, pinot noir og pinot meunier. Jeg har læst champagneeksperter, i blindsmagninger gætter på champagne. For mig smager den af champagne - præcis, ren og skarp og med et distinkt citruspræg, men det er ikke en vin med et benhårdt syrepræg - syren er svøbt i blød mousse, og et blindt gær kunne være Pol Roger. Det er alt sammen meget positivt ment. Prisen indikerer, at man ikke vil stå tilbage for champagne, og der skal nok være kunder, der ikke vil betale champagnepris for en ikke-champagne. - JUJ

Herlig næse først af syrligt æble, senere af brioche. Frisk. Munden først præget af heftig syre og blid mousse, men der er vinøs vægt bag de indledende indtryk. Frisk, sprød boble med god fylde.

Anbefalet
Matthew Jukes

Smag på vin

Bobler på engelsk - det får du med Nyetimber! Og de kan godt! Denne har en frisk citrusfrugtnæse med et godt udviklet aromabillede. Fornem mineralitet og masser af klassiske aromaer. Velbalanceret, rank og med harmoni i særklasse. Rig og flot syre, der leverer en sprød, elegant vin med mineraliteten i fokus. Den fremstår knivskarpt.

Spis Bedre

Bobler på engelsk - det får du med Nyetimber. Og de kan godt! Denne har en frisk citrusfrugtnæse med et godt udviklet aromabillede. Fornem mineralitet og masser af klassiske aromaer. Velbalanceret, rank og med harmoni i særklasse. Rig og flot syre, der leverer en sprød, elegant vin med mineraliteten i fokus. Den fremstår knivskarpt.

+ Vis alle

Alle detaljer

Varenummer
44751510
Flaskestørrelse
Helflaske
Leveres i
Leveres i Karton med 6 stk.
Alkoholprocent
12%
Syreniveau
8,3 gr. pr. ltr%
Anbefalet til
Asiatiske retter, Fisk (hvid), Fjerkræ (lyst kød), Meditationsvin, Ost (faste), Skaldyr, Sommerretter, Vegetar
Restsukker
10,5 gr. pr. ltr.

Andre købte også