Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket
Gå tilbage
Guigal

2009 Cuvée Philipson Côtes-du-Rhône Rouge Guigal 37,5cl

13
Top ratings! Vis alle
Philipson Wine har sammen med Guigal skabt kvalitetsvin på deklassificerede druer fra unikke Cru'er. Philipson Wine har som de eneste i verden fået lov til at skabe sin egen vin med ikonet Guigal. Læs mere
Land
Frankrig
Shape
Type
Rødvin
Group
Årgang
2009
Shape
Drue
Blend
Shape
Område
Rhone
69,95 DKK pr. fl. v/24
Pr. fl. v/24 stk. 94,95 pr. flaske
Se alternativer
Udsolgt
Gratis fragt fra 699,-
Sikker betaling
Tilfredshedsgaranti!
Brug for hjælp? Ring: 70226888
2009 Cuvée Philipson Côtes-du-Rhône Rouge Guigal  37,5cl
69,95 DKK pr. fl. v/24
Pr. fl. v/24 stk. 94,95 pr. flaske

Cuvée Philipson

Vi har sammen med 100P Guigal skabt en unik vin "Cuvée Philipson", som de eneste i hele verden!

Cuvée Philipson Wine Côtes du Rhône Guigal er sammensat af røde druer fra de bedste vindistrikter i Rhône. At lade druer af denne kvalitet indgå i en "almindelig" Côtes-du-Rhône Rouge er simpelthen uhørt!

Ved at deltage i tilblivelsen af vinen, har Philipson Wine fået mulighed for at ramme en smag, som rammer helt i plet på de danske smagsløg: Et ekstra højt indhold af Syrah-druen sikrer, at vinens intensitet matcher den kraftigt smagende, danske gastronomi perfekt. Ekstra kraftig fadlagring og maksimalt modne druer bidrager med en uimodståelig fed, blød frugt.

Christian Philipson udtaler om tilblivelsen af Cuvée Philipson Côtes du Rhône sammen med Guigal: "At lave vin med Marcel og Philippe Guigal er en oplevelse. I de enorme kældre under Château d'Ampuis, er Marcel Guigal en mester med ubegrænset magt, her er der cuvéer og fade fra de bedste områder i hele Rhônedalen. Marcel og jeg sammenstikker den nye Cuvée Philipson ved at gennemsmage mindst 50 forskellige Cuvéer, som Marcel, iført baskerhue, halstørklæde og kobberspyttespand, lynhurtigt siger ja eller nej til. Da smagningen er overstået, husker Marcel samtlige Cuvéer, og kan hurtigt komme med et forslag, som Philippe blander i de rette forhold. Vi ender med at blive enige, selvom Marcel må acceptere mit forslag med at komme en mere Syrah baseret Cuvée i vinen end først foreslået."

Cuvée Philipson er et vildt Rhône-kup med intensitet og dybde, som man sjældent finder i denne prisklasse. Philipson Wine forhandler også Guigals almindelige Côtes du Rhône, lillebroderen til Cuvée Philipson Côtes du Rhône Guigal.

+ Vis hele beskrivelsen

Lignende produkter

Måske du også kan lide

Anmeldelser

SPOT ON. Mørk dyb moden frugt af brombær og blåbær, lidt pirrende patineret læder. Markant men afrundet garvesyre. 2009 Cuvee Philipson er tydeligt inspireret af Nordrhone og afviger fra tidligere årgange af Cuvee Philipson ved at have væsentligt mere præg af Syrah druen. En markant repræsentant for Nordrhones kvaliteter.

Velstruktureret tannin i flot, tæt frugtsmag af både sorte og røde bær, grønne urter, krydderier, mokka, mørk toast og blid vanilje. Flot saftig rødvin.

Den Korte Avis

Muskuløs sydfransk vin med stramme tanniner, læder, røg og ekstrem peberintensiv eftersmag. Ikke så harmonisk som i årgang 2007, som stadig er til salg, men stadig fremragende value for money.

Frisk, mørk frugt med god rankhed, diskret sødmefuldt krydderi og delikat helhedspræg. Velbygget, tæt og harmonisk mundfrugt med tyngde, god rigdom og mange pæne detaljer. Glat og tiltalende og trofast over for sit oprindelsessted.

Ret dyb duft med let krydderi - til den mørke side. Pænt kraftig smag med både tannin og syre. Glimrende stil. Kan gemmes et par år.

Vinavisen

Christian Philipson morer sig med at samarbejde med forskellige vinproducenter om vine til det danske marked, og han har indlysende talent for det. Han ved, hvad danskerne kan lide. Endnu en gang har han været "inde over" en vin fra Guigal, og det er blevet en meget lækker, blød og fyldig vin med krydret frugt og en lang eftersmag. Vi har smagt den i flere årgange; den holder standarden.

Vinexpressen.dk

Som altid i Guigals vine finder vi en massiv og koncentreret råfrugt. Her i årgang 2009 fornemmes man brombær, let overmoden blomme på den fede måde og masser af blødhed i teksturen. Fremragende vin.

95 point

Guigal kan det der med at blande en perfekt Cotes du Rhone til prisen. Denne Cuvée Philipson er således den hidtil bedste i serien. Sort-rød, aromatisk, småkælen, men også fast og frisk med masser af moden frugt og tilpas doserede krydderurter. Jeg serverede den for en gruppe af advokater, kirurger, læger og andre livsnydere på vort madhold. Vinen sad lige i plet hele vejen. Stærkt gået.

Winelab.dk

Denne vin fortsætter på det høje niveau, som Cuvée Philipson har leveret årgang efter årgang! Op af glasset strømmer en duft af modne kirsebær og solbær - og ikke mindst et æterisk præg af mentol og krydderier. Det dufter godt, men er også påtrængende! Smagen har en varm fylde, og en storladen tør frugt. En del syre, der lige nu absolut gør den til en madvin. Den virker stadig lidt ung, men den er en flot vin i denne prisklasse og vil være interessant at gemme nogle år for yderligere modning.

90 point

Rubinrød til violet. Næsen er mørk med brombær og hindbær og lille snert af mineraler og parfume. Smagen er mørk og fyldig med krydderi, hindbær og brombær og en kraftfuld og intens smag. Saftig og frugtsyrehold p.g.a. alder og så en tone af mineralsk baggrund. Magtfuld og intens Cotes du Rhone, som kan formå at supplere de fleste retter på bordet. Lang og vedhængende smag med en del tanniner. Vinen er stadig ung og kan tåle et ligge et par år, men den gør sig glimrende allerede nu. Kanonvin til spotpris - fremragende til prisen. Drik 2012-2016.

Rubinrød til violet. Næsen er mørk med brombær og hindbær og lille snert af mineraler og parfume. Smagen er mørk og fyldig med krydderi, hindbær og brombær og en kraftfuld og intens smag. Saftig og frugtsyrehold p.g.a. alder og så en tone af mineralsk baggrund. Magtfuld og intens Cotes du Rhone, som kan formå at supplere de fleste retter på bordet. Lang og vedhængende smag med en del tanniner. Vinen er stadig ung og kan tåle et ligge et par år, men den gør sig glimrende allerede nu. Kanonvin til spotpris - fremragende til prisen. Drik 2012-2016.

+ Vis alle
Mød producenten

Guigal

Marcel Guigals vine er nogle af verdens ypperste. Med 37 x 100P Parker har Guigal fået flere 100P ratings end de fem 1. Cru’er i Bordeaux tilsammen.

Læs mere om producenten Se alle vine fra Guigal

Alle detaljer

Varenummer
47262309
Type
Flaskestørrelse
Halvflaske 37,5 cl.
Leveres i
Leveres i Karton med 24 stk.
Alkoholprocent
14%
Producent
Land
Område
Anbefalet til
Gris, Kalv, Lam, Meditationsvin, Okse, Ost (faste), Simreretter
Lagring
18 Måneder på Fransk eg

Andre købte også