Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket
Gå tilbage
Poderi Luigi Einaudi

2009 Barolo Cannubi Luigi Einaudi

10
Top ratings! Vis alle
91 point
Flot vin fra den mest berømte single vineyard i Barolo, Cannubi er ”a vineyard touched by God” skriver James Suckling Læs mere
Land
Italien
Shape
Type
Rødvin
Group
Årgang
2009
Shape
Drue
Nebbiolo
Shape
Område
Piemonte
699,95 DKK pr. fl. v/1
Pr. fl. v/1 stk. 699,95 pr. flaske
Se alternativer
Udsolgt
Gratis fragt fra 699,-
Sikker betaling
Tilfredshedsgaranti!
Brug for hjælp? Ring: 70226888
2009 Barolo Cannubi Luigi Einaudi
699,95 DKK pr. fl. v/1
Pr. fl. v/1 stk. 699,95 pr. flaske

Cannubi

Barolo Cannubi har en intens duft af røde bær, mørk chokolade, trøffel og cedertræ, samt underliggende mineralske toner. Selv den mest garvede Barolo-smager vil kunne finde smagen forbløffende stor og mættende.

Lignende produkter

Måske du også kan lide

Anmeldelser

91 point

Generøs harmonisk Barolo. Smagsnoter: Givende rund, ristet kaffe, chokolade, solmodne bær og mineralsk og tørvet. Harmoni, dybde og fylde, krydderier og lidt lækker frugtsødme.

En lidt vandig under/overtone, men det ændrer ikke på, at det er et ret godt glas vin - lidt røget karakter med tørret frugt, lakrids og læder. Den vil modne yderligere, men Einaudis stil er den moderne, slanke og let drikkelige, så man skal næppe vente på, at lag på lag-smagsnuancer vil åbenbare sig.

92 point

Delicate aromas of tar and roses with hints of cherries. Full body, with silky tannins and a delicate berry, cocoa and dried mushroom character. It's very silky and fresh. Better in 2014.

16.5 point

Palish ruby with broad orange-tinged rim. Savoury and only very slowly showing sweet cherry. Ripe fruit with depth and concentration and with a richly tannic finish. (WS)

90 point

Så absolut den svageste i sættet - men den kan mere, end den viser lige nu. Bør vel nærmest dobbeltdekanteres, hvis man vil drikke den nu, så lukket er den. Virker i begyndelsen ganske let, floral, nælrmest spinkel, men tager hurtigt på i vægt, og man mærker koncentrationen bagved. Gem den.

91 point
Vinforum

Ikke så dyb rødbrun farve. Lidt lukket i næsen med mint og kirsebær. Mellemfyldig vin med fin frugt og en smag, der er meget intens i det, har godt med tannin, men er også noget rustik i det for en Cannubi. Den slutter dog langt og med et lidt fadsødt aftryk. Den går godt til oksekød - gerne kraftig mad.

Winelab.dk

Lidt atypisk Barolo, men det ændrer ikke på, at det er en fremragende vin! Karameliserede jordbær i duften, mælkechokolade, mint og en lidt atypisk duft for en Barolo i mit univers, men det fungerer og gør vinen tilnærmelig. Blød og saftig smag af søde bær og med en krydret syre i afslutningen og et afdæmpet tanninpræg. Vinen stikker stilmæssigt af fra årgang 2005 og 2006, der er mere typiske for moderne Barolo, men det ændrer ikke på, at dette er et rigtig godt glas vin, der er meget anvendelig allerede nu. Men prøv alligevel at gemme nogle flasker til senere fornøjelse!

Mød producenten

Poderi Luigi Einaudi

Luigi Einaudi! Italiens præsident fra 1948-1955. Verdensberømt for anmelderroste single vineyards. Støt stigende kvalitet. Fremtiden ser ligeså lys ud som fortiden for den familieejede vingård fra Piemonte.

Læs mere om producenten Se alle vine fra Poderi Luigi Einaudi

Alle detaljer

Varenummer
69031309
Type
Flaskestørrelse
Helflaske
Alkoholprocent
14,5%
Land
Område
Druesorter
Anbefalet til
Fjerkræ (lyst kød), Fjerkræ (mørkt kød), Kalv, Okse, Simreretter, Tomatretter (pizza, pasta), Vildt (fugle)
Lagring
Lagrer på 600 Liters Bottis

Andre købte også