Man-Tor: 9-17:30 | Fre: 9-18 | Lør: 10-14 | Søn: Lukket
Gå tilbage
Upr - Champagne Le Mesnil Grand Cru

2007 Champagne Le Mesnil Prestige Blanc de Blancs Grand Cru Dosage Zero

9
Top ratings! Vis alle
93 point
Le Mesnils Grand Cru årgangschampagne uden Dosage eksklusivt lavet til Philipson Wine. Læs mere
Land
Frankrig
Shape
Type
Champagne
Group
Årgang
2007
Shape
Drue
Chardonnay
Shape
Område
Champagne
499,95 DKK pr. fl. v/12
Pr. fl. v/12 stk. 599,95 pr. flaske
Se alternativer
Udsolgt
Gratis fragt fra 699,-
Sikker betaling
Tilfredshedsgaranti!
Brug for hjælp? Ring: 70226888
2007 Champagne Le Mesnil Prestige Blanc de Blancs Grand Cru Dosage Zero
499,95 DKK pr. fl. v/12
Pr. fl. v/12 stk. 599,95 pr. flaske

Blanc de Blanc Grand Cru Prestige Dosage Zero

Philipson Wine har fået lavet en helt særlig Zero Dosage (Brut Nature) udgave af Le Mesnils Grand Cru prestige champagne. Vi var tidligt nede i kældrene hos Le Mesnil, hvor vi smagte deres årgangschampagne inden den traditionelle tilsætning af dosage. Efter at have smagt vinen i sin reneste form, besluttede vi at få denne årgang i en særudgave - helt uden dosage. Prestige champagnen har derfor ikke noget tilsat sukker og byder på en helt unik oplevelse! Man kan virkelig fornemme det rene udtryk som Chardonnay-druerne fra landsbyen Mesnil-sur-Oger, er blevet verdenskendt for! Vinen er knastør med en sprød syre, der er flot afbalanceret. De modne druer kommer til sin ret, og beriger champagnen med elegante noter af lime, grønne æbler, hvide blomster og brioche. Eftersmagen afsluttes med et raffineret strejf af saltet mineralitet fra den kalkholdige jordbund. Ren terroir på flaske!
+ Vis hele beskrivelsen

Lignende produkter

Måske du også kan lide

Anmeldelser

93 point

Flot fuldblods årgangs Champagne med pirrende og aromatisk næse, sprød mund med delikat underspillet sødme og toner af champignon, rugbrød, ristede mandler og en snert af citrus og let stålsat og mineralsk eftersmag pakket ind i sarte bobler.

Gylden i glasset. Man mærker alderen her i form af nødder, tørret frugt samt en anelse flødekaramel og vanille. Dejlig tør (ingen dosage) med god syre.

Kvæde, nødder og svampe. God dybde. Saltet mineralsk præg og calcaire der brydes af en knivskarp lime. Bentør, præcis og skarp. Fantastisk glas til dem der elsker den knastørre stil.

Fine, vedvarende, små bobler, medium let, elegant, knastør og sprød, flot, frisk smag af grønne æbler, nektarin, frisk limefrugt og lidt croissant. Velegnet til: Serveres v. 9 gr. som aperitif eller til friske østers eller kaviar.

Mørk med intens duft af stenfrugt. Knastør med komplekse noter i smagen. En del autolysis karakter og den lange lagring slår klart igennem. Lang afslutning. Yderst flot champagne. 93.

Vinexpressen.dk

Vidunderlig næse af æblekerne, tofee-fee, søde brændte mandler og en lille snert af karamel. Beslutningen om ikke at tilsætte dosage gør den en anelse anæmisk - men altså på den fede og aristokratiske måde. En knastør Satan for masochister og connaisseurs. Anbefalet.

Årets Bedste Blanc de Blancs Vintage Champagne 2021

+ Vis alle
Mød producenten

Upr - Champagne Le Mesnil Grand Cru

Champagne Le Mesnil er en prisbelønnet producent som udelukkende laver Grand Cru Champagne i Le Mesnil-sur-Oger og er nabo til legenden Salon.

Læs mere om producenten Se alle vine fra Upr - Champagne Le Mesnil Grand Cru

Alle detaljer

Varenummer
45031507
Type
Flaskestørrelse
Helflaske
Alkoholprocent
12,5%
Land
Område
Druesorter
Anbefalet til
Aperitif, Fisk, Fjerkræ (lyst kød), Meditationsvin, Vildt (fugle)
Restsukker
0 g/l

Andre købte også