11/10 Altesino Restaurant Restaurant Tree-Top

 11-10-2017 |  19:00

Oplev Altesino på Treetop i Vejle

DKK 1.199,95
Pr. Billet

Smageprogram

<br></br> 11. oktober 2017 kl. 19.00. Altesino tilhører superligaen af Brunelloproducenter. Vingården som er et slot fra 1500 tallet, er beliggende i Montalcino. Vinen laves i kældrene under det historiske Palazzo Altesi som er over 500 år gammelt. Den første Brunello blev lavet på slottet i 1972. I 1980'erne blev produktionsmetoderne moderniseret og kvaliteten steg til nye højder. Altesinos Brunelloer laves stadig på traditionel vis, på store slavonske egefade. Se frem til et super aften, hvor der smages både vine med alder og frem til de helt friske årgange, bla. Super årgangen 2010 Køkkenet i Treetop Restauranten er et internationalt fusionskøkken. Hele køkkenteamet er med til at skabe madkunst i verdensklasse. Deres filosofi er, at der sker noget magisk, når du tør lege med forskellige køkkeners traditioner og metoder, når du tør bringe dem sammen og skabe noget nyt. Det handler ikke om at eksperimentere for eksperimentets skyld. Det handler om at eksperimentere og fusionere råvarer, så det giver mening og frem for alt kreere mad, der smager dejligt. Treetop Restauranten har smagen, det uventede og overraskelsen som omdrejningspunkt. Det handler om at overraske dig, der spiser og stimulere alle dine sanser. Alt i alt er der lagt op til en super oplevelse, hvor mad og vin går op i en højere enhed.

Menu

Amuse - Ravioli m. Skalddyr & fed smørsauce

1. ret
2015 Rosso Toscana IGT Altesino
Svampe consome, stegte svampe, æggeblomme & syltede urter

2. ret
2012 Brunello di Montalcino Altesino Our 40th Harvest
2011 Brunello di Montalcino Altesino
Stegt pighvar, porre i brunet smør m. trøffel og røget marv
vinagrette

3. ret
2010 Brunello di Montalcino Altesino
2007 Brunello di Montalcino Altesino
Vildtterrine af fugl, sherry & æble

4. ret
2012 Brunello di Montalcino Montosoli Altesino
2010 Brunello di Montalcino Montosoli Altesino
Svinekæbe & kål med brunet smør

5. ret
2006 Brunello di Montalcino Montosoli Altesino
Oksemørbrad med syltede løg & hestebønner

Treetop Restaurant

Munkebjergvej 125
7100 Vejle
Danmark

Bemærk

  • Af hensyn til bordplanen, er det vigtigt, at deltagere som ønsker at sidde samlet, også bestiller samlet. Stærkt begrænset antal pladser. Der tages forbehold for ændringer i smageprogrammet.
  • Købte billetter refunderes ikke, heller ikke ved udeblivelse fra arrangementet. OBS! Du bedes printe billet ud fra PDF filen, der fremsendes ikke printet billet.
  • Restauranten kan vælge at sætte flere gæster sammem ved større borde, afhængig af reservationerne.

Altesino - aristokratisk Brunello

Brunello bliver ofte omtalt som Italiensk vins fornemste "ambassadør" og Altesino tilhører superligaen af Brunelloproducenter. Vingården, som er et slot fra 1500 tallet, er beliggende i Montalcino. Vinen laves i kældrene under det historiske Palazzo Altesi, som er over 500 år gammelt. Den første Brunello blev lavet på slottet i 1972.

Pioneren Altesino

I 1980'erne blev produktionsmetoderne moderniseret og kvaliteten steg til nye højder. Altesinos Brunelloer laves stadig fortrinsvis på traditionel vis, på store, slavonske egefade, men man anvender også franske egefade. Perfektionisme hersker overalt i vinfremstillingen og intet overlades til tilfældigheder. Resultatet er topkvalitet med respekt for traditionerne og Altesinos varemærke er frem for alt kompleksitet og elegance.

Den berømte Montosoli Single Vineyard, den bedste i Brunello

Vingården ejer også en tredjedel af den berømte Montesoli høj, hvor netop Sangiovese Grosso trives optimalt, ja det er den bedste Single Vineyard i hele Brunello. Den første Montosoli så dagens lys i 1975 og har siden været et berømt "Cru" i Brunello. Altesino var den første Brunelloproducent, der lavede Single Vineyard vine og den første til at sælge disse vine i forsalg, ligesom man gør i Bordeaux. Montosoli er i dag en af Italiens store vine på linie med Sassicaia og andre italienske blue chips.